Cuci Sarang Labah-labah

Assalamualaikum semua...

Salam blogwalking
Dah lama kawe tak update blog.. Semenjak ada baby ni, kerjanya duk main dengan baby jer.. apa pun Insya-ALLAH kawe akan start jadi blogger semula. hidup rasa bosan kalau tak tekan-tekan keyboard ni.

Life kawe semenjak ni agak kucar bara (tak balance) sikit. Dugaan demi dugaan datang melanda, merobek dan meromen kawe. Tetapi, Alhamdulillah, ALLAH S.W.T Maha Pengasih.. Hidup kawe kira start new dawn sekarang.  Kira kawe nak start episod baru.  Espisod lama yang bernanah itu akan dilupakan.

Apa pun, semoga kawe akan terus mengupdat blog yang dah berabuk ini dan menjadi penyumbang kepada masyarakat. At least kawe laksanakan tanggungjawab seorang Islam dan sama-sama dapat saling mengingati diri dan rakan-rakan semua.  Sama-sama juga kita perbaiki diri dan persiapkan diri berjumpa ALLAH S.W.T nanti. Ibadat kawe, hidup kawe, dan mati kawe hanya untuk ALLAH S.W.T...Amin..

p/s- hero kawe yang semakin hari semakin aktif.. Alhamdulillah. mOga Amir jadi pejuang agama ALLAH S.W.T, bukannya penari gangnam style.. Insya-ALLAH..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS
Read Comments

5 Response to "Cuci Sarang Labah-labah"

  1. Anonymous Says:
    May 12, 2013 at 9:51 AM

    Hello, yup this paragraph is really nice and I have learned lot of
    things from it concerning blogging. thanks.

    my blog Power Ecigs

  2. Anonymous Says:
    May 12, 2013 at 9:51 AM

    Hello, yup this paragraph is really nice
    and I have learned lot of things from it concerning blogging.
    thanks.

    my page :: Power Ecigs

  3. Anonymous Says:
    May 21, 2013 at 6:01 PM

    Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.

    I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

    My site - real homemade sex

  4. Anonymous Says:
    June 1, 2013 at 10:58 AM

    Greetings from Idaho! I'm bored at work so I decided to browse your site on my iphone during lunch break. I love the knowledge you present here and can't wait to take
    a look when I get home. I'm amazed at how quick your blog loaded on my cell phone .. I'm
    not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, fantastic site!


    My web site :: ecigarettes

  5. Anonymous Says:
    November 30, 2014 at 1:50 AM

    smokeless cigarettes, e cigarette health, electronic cigarettes, best e cigarette, electronic cigarettes, ecig